Presented by the Prince George Agricultural and Historical Association

Schedule

West Coast Midway

Thursday

12:00pm

Friday

12:00pm

Saturday

12:00pm

Sunday

12:00pm – 6:00pm

*weather permitting the Midway may remain open until midnight Thursday to Saturday

Kin Centres

Kin 1

10:00am – 9:00pm (Commercial Vendors, Not-for-Profits, and Crafters/Artisans, Quilting Exhibition, Floor Curling)

Kin 2

10:00am – 9:00pm (4-H Educational Displays, H&H Exhibits, Kids Zone, Mother’s Room)

Kin 3

Thursday Senior’s Day
10:00am – 5:00pm
Friday Limelight Quest Voice Competition
7:30pm – 9:30pm
Saturday Stetson Stomp ft. Appaloosa
8:00pm – 1:00am

Barns

4-H Barn 10:00am – 7:00pm (Daily)
Saturday Auction: 6:00pm
Sheep, Goat & Llama Barn 10:00am – 7:00pm (Daily)
Poultry and Rabbit Barn 10:00am – 7:00pm (Daily)
Beef and Swine Barn 10:00am – 7:00pm (Daily)
Draft Horse Barn 10:00am – 7:00pm (Daily)

4-H Events

Thursday

Time Event Location
10am-11am 4-H Dog 4-H Barn
11:30am-12:30pm 4-H Dairy Formal Showmanship 4-H Barn
12pm-3pm 4-H Horse Agriplex
1pm-3pm 4-H Goat 4-H Barn
3pm-6pm 4-H Swine 4-H Barn
8pm Beef Practice Agriplex

Friday

Time Event Location
10am-1pm Horse Equitation Agriplex
10am-12pm 4-H Sheep 4-H Barn
12pm-3pm 4-H Poultry 4-H Barn
4pm-7pm 4-H Beef Agriplex

Saturday

Time Event Location
10am-11am Dairy Showmanship 4-H Barn
11am-1pm 4-H Rabbit 4-H Barn
2pm-3pm Llama 4-H Barn
4pm-6pm 4-H Open House 4-H Barn/Office
6pm Auction 4-H Barn

Sunday

Time Event Location
10am-11am Cavy 4-H Barn
11am 4-H Speak and Show 4-H Barn
12pm-1pm 4-H Dairy Formal Showmanship 4-H Barn
1pm-2.30pm Small Animal Cloverbud/Open Show 4-H Barn
2.30pm-3.30pm Dress up your 4-H Animal Agriplex/4-H Barn
4pm 4-H Awards 4-H Barn

Agriplex – Heavy Horse, Canadian Horses, 4-H

Thursday, August 15th

Time Event
12:00pm-3:00pm 4-H Horse
3:30pm-4:30pm Canadian Horses Demonstrations
8:00pm 4-H Beef Practice

Friday, August 16th

Time Event
10:00am-1:00pm Horse Equitation
1:30pm-2:30pm Canadian Horses Demonstrations
4:00pm-7:00pm 4-H Beef
7:00pm Heavy Horse Pull

Saturday, August 17th

Time Event
9:30am-11:30am 4-H Horse Fun Day
12:00pm-1:00pm Canadian Horses Demonstrations
1:00pm Heavy Horse Pull

Sunday, August 18th

Time Event
1:00pm-2:00pm Canadian Horses Demonstrations
2:30pm-3:30pm Dress Up Your 4-H Animal

Outdoor Rodeo Grounds

Friday, August 16th

Time Event
3:00pm Noodle Jousting

Saturday, August 17th

Time Event
5:00pm Noodle Jousting

Sunday, August 18th

Time Event
11:00am Gymkhana

Food Court

Food Court

10:00am – 12:00am (Daily)

Main Stage

refer to main stage schedule

Beer Gardens (19+)

1:00pm – 11:00pm (Daily)

President’s Choice Superdogs

Thursday

11:00am
1:30pm
5:00pm
7:00pm

Friday

11:00am
1:30pm
5:00pm
7:00pm

Saturday

11:00am
1:00pm
4:00pm
6:00pm

Sunday

11:00am
1:00pm
3:00pm
4:30pm

Ryan Cook

He will be carving throughout all four days. Look for him by Heritage Lane from Thursday afternoon to Sunday at noon.

BBQ Cook-Off Schedule

Friday, August 16th

BBQ Cook-Off 12:00pm-1:00pm
BBQ Cook-Off 2:00pm-3:00pm
BBQ Demonstration by Season 7 MasterChef Winner Shaun O’Neale 4:00pm-5:00pm
BBQ Cook-Off Semi Final 1 6:30pm-7:30pm

Saturday, August 17th

BBQ Cook-Off 11:00am-12:00pm
BBQ Cook-Off 2:30pm-3:30pm
BBQ Cook-Off Semi Final 2 5:30pm-6:30pm

Sunday, August 18th

BBQ Cook-Off FINALS 11:30am-12:30pm
BBQ Demonstration by Season 7 MasterChef Winner Shaun O’Neale 2:30pm-3:30pm

Main Stage Entertainment

Thursday, August 15th

 Ben Brown 11:00am-12:00pm
Matt Henry – Juggling 12:30pm-1:30pm
Comedy Magic Show 2:00pm-3:00pm
Roman Kozlowski 3:30pm-4:30pm
Chris Goodwin Band 5:00pm-6:00pm
STAGES 6:30pm-7:30pm
Coldwater Creek 8:00pm-10:00pm

Friday, August 16th

Good Question 10:30am-11:30am
Matt Henry – Juggling 12:00pm-1:00pm
Comedy Magic Show 1:30pm-2:30pm
Roman 3:00pm-4:00pm
Northern Twisters 4:30pm-5:30pm
STAGES 6:00pm-7:00pm
Northern Twisters 7:15pm-8:15pm
Bra-Lorne 8:30pm-10:30pm

Saturday, August 17th

Cottonwood 10:30am-11:30am
Matt Henry – Juggling 12:00pm-1:00pm
Comedy Magic Show 1:30pm-2:30pm
Appaloosa 3:00pm-4:00pm
Good Question 4:30pm-5:30pm
Stages 6:00pm-7:00pm
Palmerston 7:30pm-8:30pm
Coldwater Creek 9:00pm-10:30pm

Sunday, August 18th

Limelight Quest Winners 10:30am-12:00pm
Matt Henry – Juggling 12:30pm-1:30pm
Comedy Magic Show 2:00pm-3:00pm
Barefoot Friday’s 3:30pm-4:30pm